BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA TA’LIM TEXNOLOGIYALARINI QO‘LLASH: TAJRIBA VA ISTIQBOLLAR - Inoyatova, Dilnoza Qunonboy qizi (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2024)
Maqolada zamonaviy ta’lim tizimida boshlang‘ich ta’limda ta’lim texnologiyalarini qo‘llashning ahamiyati, afzalliklari va istiqbollari muhokama qilinadi. Tadqiqot jarayonida boshlang‘ich ta’limda ta’lim texnologiyalarini qo‘llash bo‘yicha o‘tkazilgan tajribalar tahlil qilinadi. Maqolada ta’lim texnologiyalarining o‘quv jarayonini optimallashtirish, o‘quvchilarning ta’limga bo‘lgan qiziqishini oshirish, mustaqil o‘qish ko‘nikmalarini rivojlantirishdagi roli ko‘rsatiladi. Shuningdek, ta’lim texnologiyalarini qo‘llashda duch kelinadigan muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari muhokama qilinadi. Maqolada boshlang‘ich ta’limda ta’lim texnologiyalarini qo‘llashning kelajagi haqidagi fikrlar bayon qilinadi.