МАҲСУЛОТ ИШЛАБ ЧИҚАРИШ ҲАРАЖАТЛАРИ ҲИСОБИНИНГ НАЗАРИЙ АСОСЛАРИ - Салахиддинова, Зулайхо Махаммадшакировна (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2024)
Ушбу мақолада муаллиф томонидан маҳсулот ишлаб чиқариш ҳаражатлари ҳисобининг назарий асослари, ҳаражатларнинг таснифланиши, таркиби ҳамда молиявий натижаларнинг ташкил топиши ҳақида фикр юритилган.