TURIZMDA RAQAMLI MARKETING XIZMATLARINING AHAMIYATI VA ULARDAN SAMARALI FOYDALANISH ISTIQBOLLARI - Mamurov, Samadjon Igamnazarovich (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2024)
Ushbu maqola turizmda, xususan, O‘zbekiston kabi rivojlanayotgan yo‘nalishlar uchun raqamli marketing strategiyalarining ahamiyati va ta'sirini o‘rganadi. Shuningdek, amaliy tadqiqotlar va SWOT tahlili kabi usullardan foydalangan holda, ushbu tahlil sayyohlik faolligini oshirish uchun raqamli vositalarni moslashtirishda duch keladigan kuchli tomonlar, imkoniyatlar va muammolarni muhokama qilinadi.