XORIJDA VA O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA KICHIK VA O‘RTA BIZNES KORXONALARI TASNIFI, ULARDA BUXGALTERIYA HISOBINI YURITISH HAMDA HISOBOTINI TUZISHNING XUSUSIYATLARI - Muydinov, Erkin (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2024)
Mazkur maqolada kichik va o‘rta biznes korxonalari xorijiy davlatlarda va O‘zbekiston respublikasida buxgalteriya hisobi va moliyaviy hisobotning obyekti sifatida ko‘rib chiqiladi, ularning xozirgi kundagi holati va rivojlanish yo‘nalishlari bayon qilinadi.