KORXONALARDA ASOSIY AKTIVLARNI BOSHQARISH - Musaeva, Jamila (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2024)
Maqolada mamlakat iqtisodiyotini rivojlantirishda sanoat korxonalarining asosiy fondlarini boshqarish masalalari muhokama qilinadi. shuningdek, globallashuv sharoitida davlat rivojlanishining xususiyatlari, integratsiyani chuqurlashtirish muammolari va kengaytirish bo‘yicha takliflar belgilab berilgan. Investitsion kapital, aktivlarni boshqarishni muvofiqlashtirish, O‘zbekiston iqtisodiyotini rivojlantirishga hissa qo‘shish, mamlakat integratsiyasi yo‘nalishlari o‘z aksini topgan, taklif etilgan va baholangan.