AKMEOLOGIK YONDASHUV ASOSIDA TALABALARNI KASBIY FAOLIYATGA TAYYORLASHNING PEDAGOGIK MEXANIZMLARI - Berdibekova Feruza Abdumannob qizi (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada akmeologik yondashuvni amalga oshirish maqsadi sifatida shaxsning akmeologik yoʻnalishi, tashkiliy muhit sharoitlari va akmeologik yondashuv (OTM) amalga oshiriladigan muassasalar faoliyati subyektlarining oʻziga xos xususiyatlariga koʻra tadqiqotimiz davomida biz akmeologik yondashuvni amalga oshirish imkoniyati va muvaffaqiyatini belgilaydigan shartlarini oʻrganib chiqdik.