TURIZM SOHASIDA DAVLAT-XUSUSIY SHERIKLIGI ISHTIROKCHILARINING OʻZARO HAMKORLIGI SAMARADORLIGINI OSHIRISH - Mamayusupova Dilovarxon Begmatovna (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada iqtisodiy oʻsishga koʻmaklashish, barqaror rivojlanish, investitsiyalarni rivojlantirishning nazariy va uslubiy asoslariga, shuningdek, turizm sohasida davlat-xususiy sherikligi ishtirokchilarining oʻzaro hamkorligi samaradorligini oshirish xususida soʻz yuritildi