MЕHNAT RЕSURSLARINING IQTISODIYOT TARMOQLARI BO‘YICHA BANDLIGINING JORIY HOLATI TAHLILI - Rasulov Sh.Sh., (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Mazkur maqolada mehnat resurslari o‘sishi va uning tarkibiy o‘zgarishi hamda iqtisodiyot bandligi dinamikasi tahlil qilinib, ulardan unumli foydalanish yo‘llari bo‘yicha fikr-mulohazalar bayon etilgan.