MЕHNAT BOZORIGA OLIY TA’LIM MUASSASALARI TOMONIDAN BITIRUVCHILARNI TAYYORLASHNI TARTIBGA SOLISHNING INSTITUTSIONAL ASOSLARI - Saloxitdinov Sherzod Farxodovich, (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Mehnat bozoriga oliy ta’lim muassasalari tomonidan bitiruvchilarni tayyorlashni tartibga solishning institutsional asoslari tadqiq etilgan.