IQTISODIYOTNI RIVOJLANTIRISHDA INVЕSTITSIYALARNI JALB QILISH MЕXANIZMLARI TAHLILI - Yoqubov Latifjon Baxodirjon o‘g‘li, (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada mamlakatimiz iqtisodiyotini rivojlantirishda investitsiyalarni keng jalb qilishning amaldagi holati tahlillari, kelgusida amalga oshirilishi lozim bo‘lgan vazifalar, Prezidentimiz tomonidan investitsiya, eksport va xalqaro hamkorlik sohalarida amalga oshirilishi lozim bo‘lgan ustuvor vazifalar bo‘yicha o‘tkazilgan selektor yig‘ilishida mazkur soha bo‘yicha bergan topshiriqlarining tahlillari va bu masala bugungi kunda naqadar dolzarb ekanligi aniq tahlillarga asosan yoritib beriladi.