QURILISH MATERIALLARI SANOATIDA KORPORATIV BOSHQARUVNING TASHKILIY-IQTISODIY MEXANIZMI - Kurbaniyazov Shaxzodbek Karimovich (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Maqolada qurilish materiallari sanoatida korporativ boshqaruvning tashkiliy-iqtisodiy mexanizmi haqida so‘z boradi. Olib borilgan tadqiqotlarning asosini iqtisodiyotni yanada rivojlantirish sharoitida qurilish materiallari sanoatida korporativ boshqaruvning tashkiliy-iqtisodiy mexanizmlarini takomillashtirish bilan bog‘liq ijtimoiy-iqtisodiy munosabatlar tashkil etadi.