BOʻLAJAK TARBIYACHI-PEDAGOGLARNING KASBIY MOBILLIGINI SHAKLLANTIRISH - Toychiyeva Saodat,; Salayeva Muborak Saburovna, (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Maqolada maktabgacha ta’lim tashkiloti boʻlajak tarbiyachi-pedagoglarining kasbiy mobilligini shakllantirish masalalari yoritilgan.