IQTISODIY XAVFSIZLIKKA TAHDIDLAR TAHLILI - Bayboboнeva Firuza Nabijonovna (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Maqolada kichik korxonalarning iqtisodiy xavfsizligiga salbiy omillar va tahdidlar tahlili amalga oshirilgan. Mumkin boʻlgan zararning oldini olish, rejalashtirish va boshqarishning ayrim jihatlarini optimallashtirish boʻyicha chora-tadbirlar majmuini rejalashtirish boʻyicha tegishli xulosa va takliflar berilgan