TIJORAT BANKLARINING FAOLIYATINI TARTIBGA SOLISHDA XORIJ TAJRIBASI VA UNING AMALIY AHAMIYATI - Murodova Dilnoza Choriyevna, (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Maqolada Oʻzbekiston Respublikasi tijorat banklarining faoliyatini tartibga solish boʻyicha xorij tajribasi joriy qilish bilan bogʻliq boʻlgan dolzarb muammolar aniqlangan va ularni hal qilishga qaratilgan ilmiy takliflar ishlab chiqilgan.