YOSH AVLOD KAMOLOTIDA TEXNOLOGIYA FANI VA UNING KELAJAGI - Pozilov Hamidjon Ikromjon oʻgʻli,; Komiljonova Guluzra Nizomjon qizi, (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Aslida, azaldan ma’lumki, har bir yangilik yoki biror yangi tushuncha kattalar tomonidan kichiklarga oʻrgatiladi. Ammo hozirga kelib kompyuter, telefon, avtomatlashgan zamonaviy texnika vositalaridan foydalanishni esa, aksincha, kichiklar kattalarga oʻrgatishmoqda. Aynan ular – yosh avlodning yangi asr texnologiyalariga qiziqishi ilm-fanga boʻlgan qiziqishga aylantirilsa, qandayin soz boʻladi!