MAKTABGACHA TA’LIM YOSHIDAGI BOLALARNING DUNYOQARASHINI SHAKLLANTIRISH YO’LLARI - Nabiyeva Shohsanam Valijon qizi,; Vazira Abdullayeva, (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushu maqolada maktabgacha ta’lim yoshidagi bolalarni dunyoqarashini shakllantirish, ularning xususiyatlari va qobiliyatlarini yanada rivojlantirish yuzasidan so’z yuritiladi.