O‘SPIRINLIK DAVRIDA SHAXSLARARO MULOQOT MUAMMOSI - Mamarasulova Go‘zaloy G‘ayratbek qizi, (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu tezisni yozishimdan maqsad xozirgi davrdagi dolzarb muammo o‘spirinlik davridagi bolalarni boshqa shaxslarga bo‘lgan muloqoti, bu davrda bo‘ladigan akseleratsiya jarayonining ta’siri, o‘z davrida bo‘lishi kerak bo‘lgan muloqotni shakllantirish