TA’LIM SIFATI VA SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA INSON QADRI VA BARKAMOL AVLOD SHAKILLANISHIDA PEDAGOGIKA VA PSIXALOGIYANI O’RNI - Keldiboyeva Zumrad,; Mulaydinov Farxod Murotovich, (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada ta'limning ko'plab ta'riflari mavjud, ammo sodda qilib aytganda, ta'lim bu umumiy bilimlarni berish, fikr yuritish va fikr yuritish qobiliyatini shakllantirish va umuman to'g'ridan-to'g'ri o'rganish jarayoni yoki harakatlaridir.