TA'LIM SOHASIDAGI ISLOHATLAR SIFATLI TA'LIM BERISHNING METODIK ASOSLARI - Turdiyeva Iroda Maxmarajabovna, (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada mustaqillikka erishgan O`zbekiston Respublikasida ta’lim tizimining shakllanishi va uning qonun bilan mustahkamlanishi, Oliy va o`rta maxsus ta’limning joriy etilishi, unga oid davlat qonunlari, ularga kiritilgan o`zgarishlar haqida asosiy ma’lumotlar yoritilgan.