BOSHLANG’ICH SINFLARDA INTEGRATSIYALASHGAN DARS BERISHNING ZAMONAVIY METODLARI - Jo‘rayeva Aziza Raxmatovna; Valiyeva Nargiza Athamboyevna (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada integratsiyaning afzalliklari, o‘quvchilarga qanday ijobiy ta’sir etishi, boshlang‘ich sinflarda integratsion darslarda qanday zamonaviy usullar qo‘llanilishi haqida va bo‘lajak boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarini integratsiyalashgan ta’lim berish ko‘nikmalarini yanada mahorat bilan o‘tishi uchun ommmalashgan hamda zamonaviy metodlar, texnologiyalar haqida ma’lumotlar berilgan.