TARBIYA JARAYONIDA OILA MAHALLA HAMDA TA’LIM MUASSASALARINING O’ZARO HAMKORLIGI - Tojikarimova Moxira Anvarjon qizi; Valiyeva Nargiza (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada Yurt kelajagi boʻlgan yoshlarning, bolalarning mustaqil va erkin shaxs sifatida shakllanishida oila , mahalla va maktab hamkorligi, taʼlim-tarbiya jarayonini har tomonlama takomillashtirish juda katta ahamiyatga ega, o’zaro hamkorlikni yanada mustahkamlanishi samarali tashkil etilishi yoshlarni barkamol avlod sifatida kamol topishi uchun zamin bo’ladi. Yurt kelajagi yoshlar qo’lida ekan ularga yoshligidan tarbiyani yaxshi berish kerak ya’ni birinchi o’rinda oiladan boshlash kerak.