MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTI TARBIYACHI PEDAGOGLARINI KASBIY KOMPITENTLIGINI TAKOMILLASHTIRISHNING OMILLARI - Sultonqulova Guljahon, (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Maktabgacha ta’limda zamonaviy ijodiy sog`lom raqobat muhitini yaratish tarbiyachi-pedagoglarning motivatsiyasini oshirish, ularning kasbiy kompitentligini rivojlantirish jarayonlari ta’lim mazmunini isloh etish kasbiy faoliyatini yaxshilash, shart- sharoit yaratish zaruratini belgilaydi.