BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIDA UNIVERSAL TA'LIM FAOLIYATINI SHAKLLANTIRISH, RIVOJLANTIRISH VA TAKOMILLASHTIRISH NAZARIYASI VA AMALIYOTI - Shamsiddinova Mohira Yahyoxon qizi,; Dosbaeva Nargiza Turgunpulatovna, (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Maqola boshlang‘ich maktab yoshidagi bolalarni universal o‘qitish masalalariga bag‘ishlangan, hamda boshlang‘ich sinf yoshidagi psixologik-pedagogik xarakteristikasini hisobga olgan holda boshlang‘ich sinf darslarida foydalanish uchun universal usul va texnologiyalarni taklif etadi.