BUYUK AJDODLARIMIZ MEROSI TARBIYADA KO’MAKCHI - Muhammadjonova Dilnura; Valiyeva Nargiza (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada yurt kelajagi bo’lgan farzandlarimizni ma’naviyatli inson qilib tarbiyalashda asosiy vositalardan biri ajdodlarimiz merosini o’rganish, ular izidan boorish muhim ahamiyat kasb etadi. Ta’lim tarbiya jarayonini har tomonlama takomillashtirish, yoshlarni barkamol avlod sifatida kamol topishi uchun xizmat qiladi.