MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTI VA OILANING O’ZARO HAMKORLIGI - Abdufattoyeva Muslimaxon G‘ayrat qizi (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqola orqali, oila hamkorligi va uning mohiyati, bola tarbiyasidagi muhum jihatlari to’g’risida hamda, bola ijtimiylashuvini ta’minlovchi hamkorlik metodlar haqida ma’lumotlarga ega bo’lasiz. Qolaversa bolaning MTTga moslashuvi uning bilishga bo’lgan obyektiv ehtiyojini yaxshilash, bola “men”i o’zligini namoyon qiluvchi omillar haqida haqida ham bayon qilamiz.