BO‘LAJAK JURNALISTNING KASBIY MADANIYATI VA MAHORATINI SHAKILLANTIRISHDAGI PRINSIPLAR - Xoliqova Saboxat Abdujabborovna (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada jurnalist kasbiy tafakkur madaniyatini shakillantirish va ta`lim olish jarayonlarida e`tibor qaratilishi lozim bo‘gan jixatlar tilga olinadi. Auditoriya bilan muloqot qilishdagi bo‘lajak jurnalistlarning kasbiy madaniyatini shakillantirishi uchun bilishi kerak bo‘lgan didaktik mexanizmlar, kasbiy mahorat bilimlarini oshirishdagi bilim va ko‘nikmalarga to‘htalib o‘tilgan.