TA’LIM JARAYONIDA GООGLE АPPS EDUCАTIОN EDITION SERVIS XIZMАTLАRIDAN FOYDALANISH METODIKASI - Komilova Shahrizoda Rahmatullo qizi, (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu tezisda bulutli texnologiyalaridan biri Google APPS Education Edition servis xizmati va unda ishlash jarayoni yoritilgan.