JURNALIST KIM VA UNGA BERILGAN E’TIBOR - Surayyo Nuritdinova, (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Modomiki, haqiqat ezgulik uchun kurash bog’lagan har bir jurnalist biror voqea jarayon haqida aniq bir fikrga kelishi, qaror qabul qilishi lozimdir.