SUN'IY INTELLEKT VA MEXANIK TAJRIBA TEXNOLOGIYALARI: ISHLAB CHIQARISH JARAYONIDA QO‘LLANILADIGAN TEXNOLOGIYALAR VA ULARNING MUHIMLIGI - Abdunazarov Dilshodjon Toyir o‘g‘li,; Asqarov Elbek Erkinjon o‘g‘li, (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqola sun’iy intellekt tizimlarining tarixi, insoniyat faoliyatida tutgan o‘rni va sun’iy intellekt tizimlarini hayotga tatbiq qilishning ahamiyati yoritilgan.