AXBOROT XAVFSIZLIGI VA INTERNET MADANIYATI: TUSHUNCHASI VA MUAMMOLARI - No`monov Shahzod Farhod o`g`li; Doliyev G`olibjon Alisherovich (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Mazkur maqola yangi davrda jamiyat hayotida axborotga bo’lgan ehtiyoj, uning o’rni hamda ro’li tobora ortib borayotganligi, axborot xavfsizligi va internet madaniyati tushunchasi, asosiy xususiyatlari va mavjud muammolari, ularga berilgan takliflardan iborat.