MTTDA QABUL QILINGAN “BOLAJON” VA “ILK QADAM” O‘QUV DASTURLARINING TA’LIM SIFATIGA TA’SIRI - Ergasheva Zarnigor,; Imomaliyeva Musharrafxon Ilhomjon qizi, (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Maqolada maktabgacha ta’lim tizimi rivojlanishining hozirgi kundagi holati va sohada olib borilayotgan islohotlar haqida malumotlar, tavsiya va xulosalar keltirilgan bo‘lib ushbu jarayonda “Bolajon” va “Ilk qadam” dasturining maktabgacha talim tashkilotlarida qo‘llanilishi, bugungi kunda ta’lim sifatini oshirish yo‘lidagi muammolar,ularni bartaraf etish hamda istiqbolini belgilash yo‘lidagi fikr va mulohazalar, jumladan, o‘quv dasturlarni takomillashtirish hamda ularning ta’lim sifatiga ta’siri haqida ham malumotlar berib o‘tilgan.