BOSHLANG‘ICH SINF KAR O‘QUVCHILARGA ESHITUV IDROKI VA TOVUSHLAR TALAFFUZ MALAKALARINI AXBOROT TEXNOLOGIYALARI ORQALI RIVOJLANTIRISH YO‘LLARI - M.U. Xamidova (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada, boshlang‘ich sinf kar bolalarni maxsus ta’lim jarayonida eshituv idrokini va tovushlar talaffuzini axborot texnologiyalari orqali rivojlantirish samaradorligi yoritilgan.