ШАХСЛАРАРО МУЛОҚОТНИНГ ШАХС ТАРАҚҚИЁТИДАГИ ЎРНИ - Абиджанова Сурайе Садыкджановна, (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Мазкур мақолада шахслараро мулоқотнинг шахс тараққиётидаги ўрни, вазиятлардан келиб чиқадиган кўринишлари ва самарали оқибатлари хақида тахлиллар келтирилган. Умумий ҳолда ҳар қандай мулоқот ё расмий ёки норасмий тусда бўладими, мулоқот одамларнинг жамиятда бажарадиган расмий вазифалари ва хулқ-атвор нормаларидан келиб чиқади.