CHET TILLARINI O‘RGANISHNING SAMARALI USULLARI - Hasanova Mohinur; Mamaziyayev Olloberdi (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Hozirgi kunda chet tillarini o‘rganish juda dolzarb masala bo‘lib kelmoqda. Dunyo davlatlari asta-sekinlik bilan ingliz tilini o‘rganishga e’tibor qaratmoqda. Ushbu maqolada chet tili, xususan, ingliz tili va boshqa tillarni tez va oson o‘rganishning bir necha samarali usullari haqida fikr yuritiladi.