TASHQI VA ICHKI MOTIVATSIYALARNING YOSHGA BOGʻLIQLIGI - Eshonqulova Guljahon Abduqaxxorovna,; Mahmudov Muhammadali Qaxramonovich, (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Mazkur tezisda motivatsiya soʻziga ta’rif va uning kelib chiqishi, qoʻllash usullari, turlari keng yoritib berilgan hamda bu ma’lumot asnosida umumiy xulosalar berib oʻtilgan.