MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA XORIJIY TILLARNI O‘QITISHNING ZAMONAVIY METODIKASI - Madaliyeva Xurshida Ulug‘bek qizi,; Muborakxon Ganiyeva, (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga ingliz tilini o'rgatish metodikasi yoritib berilgan. Bolalarning yoshidan kelib chiqqan holda zarur bo’lgan zamonaviy o’qitishning ko'rish, o'rganish, harakat, tinglash orqali o'rganish usullarini o’z ichiga qamrab olgan.