O‘ZBEKISTONDA TIBBIY TURIZMNING HOLATI - Turg‘unboyeva Nuriza Erkin qizi (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada O‘zbekistonda tibbiy turizmning holati,obyektlari va uni rivojlantirish uchun qabul qilingan qarorlar va chora tadbirlar to‘g‘risida ma’lmotlar keltirilgan.