O‘ZBEKISTONDA KICHIK BIZNES RIVOJLANISH TENDENSIYASI - Musabekov Sherali Nazarali o‘g‘li,; Xursanaliyev Boburmirzo Farhod o‘g‘li, (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu tezisda O‘zbekistonda kichik korxonalari va ularga yaratilgan sharoyitlar va ularning bu sharoyitlardan foydanalangan holda YAIM ga qo‘shayotgan ulushlari va shu korxonalarni turlalari boyicha qay darajada ulush qo‘shayotgani kaysi sohalarda yaxshi ishlayotgani va qaysi sohalarda ish ulushlari kamligini yoritib o‘tamiz.