TIBBIY-BIOLOGIK FANLARDA TA’LIM SIFATINI OSHIRISHDA SMART TEXNOLOGIYALARNING ROLI - Adhamov Shohjahon Abdullajon o‘g‘li,; Ulug‘bekova Gulrux Jo‘rayevna, (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada zamonaviy innovatsion texnologiyalarning ta’lim sifatini oshirishda, zamonaviy bilim va ko‘nikmalarga ega bo‘lgan kadrlarni tayyorlashdagi roli, tibbiy-biologik fanlarni o‘rganishda smart texnologiyalarning ahamiyati, afzalliklari haqida fikr va mulohazalar yoritilgan.