UZLUKSIZ AKSLANTIRISHLAR FAZOSIDA PSEVDOTEKIS TOPOLOGIYA - Ruziyev J.E,; Ahmadova M.G‘, (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada dastlab, ( , ) tabiiy t topologik fazoda yaqinlashish va tekis yaqinlashish tushunchalari va m baza kiritiladi. So‘ngra da uzluksiz hamda m da tekis yaqinlashuvchi akslantirishlar fazosini , ( ) Cm u deb belgilab, ushbu fazoning Tixonov fazosi bo‘lishi isbotlanadi.