MULKCHILIK INSTITUTI VA MULKIY MUNOSABATLARNING XO‘JALIK YURITISHDAGI O‘RNI - Reymbaeva Zuxra Almaz qizi (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada institut va normalar, institutsional o‘zgarishlar, institutsional muhit, shartnoma, mulkchilik institutlari mazmun va mohiyati bo‘yicha fundamental nazariy va ilmiy asoslari bo‘yicha ma’lumotlar berilgan.