XORIJIY TIL SIFATIDA INGLIZ TILINI O'RGANISH UCHUN ENG YAXSHI ELEKTRON MANBALAR - Dilyorjon Solidjonov (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ingliz tili globallashgan dunyoning lingua francasiga aylandi va ko'plab professional va akademik sohalarda muvaffaqiyatga erishish uchun bu tilni bilish zarurati tobora ortib bormoqda. Yaxshiyamki, internetning rivojlanishi bilan odamlarga ingliz tilini yaxshilashga yordam berish uchun har qachongidan ham ko'proq resurslar mavjud. Biroq, juda ko'p variantlar mavjud bo'lsa, qaerdan boshlashni bilish juda qiyin bo'lishi mumkin. Ushbu maqolada ingliz tilini chet tili sifatida o'rganish uchun mavjud bo'lgan eng yaxshi onlayn resurslarni, jumladan, vebsaytlar, ilovalar va onlayn kurslarni o'rganamiz, bu sizga til bilimingizni oshirish va maqsadlaringizga erishishga yordam beradi.