BO‘LAJAK PEDAGOGLARNI KASBIY TAYYORLASH JARAYONIDA KREATIV FAOLIYATINI RIVOJLANTIRISH - Salayeva Muborak Saburovna; Djumabaeva Manzura Bagibekovna (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2022)
Maqolada kasbiy-pedagogik faoliyatning ijodiy parametrlari va zamonaviy oliy pedagogik ta’lim oldida turgan muammolar haqida so‘z yuritiladi.