BARKAS TEKS MCHJ KORXONASIDA TRIKOTAJ BUYUMLARIGA ISHLOV BERISH JARAYONIDA IP SARFINI HISOBLASH - Rayimberdiyeva, Dilrabo; Abdulhodiyeva, Mohinur; Yo‘lchiboyeva, Mohinur (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2025)
Mazkur maqolada Namangan viloyati Kosonsoy tumanida joylashgan “Barkas Teks” MCHJ korxonasida trikotaj mahsulotlarini ishlab chiqarish jarayonida bitta buyumga ketgan tikuv ipi sarf to‘g‘risida ma’lumotlar keltirilgan asoslab berilgan.