YOZUVCHILAR IJODINI TANITISH ORQALI ADABIY TURIZMNI RIVOJLANTIRISH: Isajon Sulton asarlari misolida - Ergasheva, Sug’diyona (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2025)
Maqolada adabiy turizm va uning turizm sohasida tutgan o’rni, yozuvchilarning ijodini tanitish orqali rivojlantirish yo’llari, sayyohlarga yaratilayotgan qulayliklar, global adabiy festivallar tashkil etish, innovatsion texnologiyalar va raqamli marketingdan foydalanish usullari, tarjimashunoslik sohasidagi yangiliklar va uning adabiy turizm rivojlanishida turgan o’rni haqida ma’lumot beriladi.