ADABIY TURIZMNI RIVOJLANTIRISHDA “IJODKOR SHAHARLAR” NING O‘RNI - Zeboxon, Kobilova (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2025)
Mazkur maqolada Adabiy turizmni rivojlantirishda Xalqaro UNESCO tashkilotining “Ijodkor shaharlar” tarmog‘i va uning “Adabiyot” yo‘nalishi ahamiyatiga diqqat qaratilgan. Qo‘qon shahrini mazkur tashkilotga kiritish uchun qanday ishlar amalga oshirilganligi, tarmoqqa a’zo bo‘lsa, natijalar qanday bo‘lishi haqida zaruriy va aniq fikrlar yuritilgan.