ҲУДУДИЙ ТАРМОҚЛАРДА ЯШИЛ ИҚТИСОДИЁТНИ ШАКЛЛАНТИРИШ ВА РИВОЖЛАНТИРИШ - М.Т. Бутабоев, (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2025)
Ушбу мақолада жаҳонда ва Ўзбекистонда иссиқхона газларининг атмосфера чиқарилиши, экологик вазият ҳамда унинг оқибатлари баён этилган. Шунингдек, ҳудудларда яшил иқтисодиётни янада ривожлантириш масалалари бўйича зарур таклиф ва тавсиялар ишлаб чиқилган.