O‘QUVCHILARNING MUSTAQIL FIKRLASH QOBILIYATLARINI SHAKLLANTIRISH METODIKASI - Akbarova, Husnidaxon (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2024)
Bu maqolada mustaqil fikrlash qobiliyatlarini shakllantirish zamonaviy ta’limning muhim vazifalaridan biridir. Ushbu bitiruv malakaviy ishida o‘quvchilarning mustaqil fikrlash qobiliyatlarini shakllantirishning nazariy va amaliy asoslari ko‘rib chiqiladi. Bu jarayonni to‘g‘ri yo‘lga qo‘yish orqali o‘quvchilarda analitik, tanqidiy va ijodiy fikrlash ko‘nikmalarini rivojlantirish, shuningdek, ularni kelajakdagi kasbiy faoliyatlariga tayyorlash maqsad qilingan.