TURLI TIKUV-TRIKOTAJ KORXONALARIDA MASHINA VA JIHOZLAR VAQTINI TADQIQ ETISH - Nabidjanova, Nargiza; Mamatqulova, Saida (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2024)
Ish jarayonlari - bevosita mehnat obyektlarining shakli yoki holatini o‘zgartirishga qaratilgan operatsiyalar elementlari (qismlarni yoki ularning elementlarini birlashtirish, ularni burish, kesish va boshqalar). Ish jarayonlarini mexanizatsiyalash uchun texnologik jihozlardan foydalaniladi. Hozirgi vaqtda kiyim-kechak ishlab chiqarishni tashkil etish bo‘yicha.