MICE BOSHQARUVIDA RAG‘BATLANTIRUVCHI SAYOHATNING AHAMIYATI - Umarov, Omonjon; To‘xtanazarova, Moxinur (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2024)
Bugungi kunda tashkilotlar samaradorlikni oshirish va xodimlarni rag‘batlantirish uchun yangicha yondashuvlarni izlamoqda. Ular orasida rag‘batlantiruvchi sayohat MICE boshqaruvi doirasida muhim strategiya sifatida ajralib turadi. Bu nafaqat yuqori natijaga erishgan xodimlarni mukofotlash, balki kuchli jamoa munosabatlarini shakllantirish va ijobiy korporativ madaniyatni rivojlantirishga yordam beradi. Ushbu maqolada rag’batlantiruvchi sayohatning afzaliklari va ularning kompaniyalarga qo’shayotgan hissalari haqida keltirib o’tilgan.